Rezervă

Termeni & condiții

Termeni & Condiții

1.Acceptarea serviciilor
Utilizatorul este autorizat să viziteze, sa dețină o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal, și că nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind activitatea companiei, pentru uz personal, sau pentru a achiziționa bilete pentru uzul său personal, cu excepția cazului în care este autorizat în mod express de proprietarul acestui site, Valea lui Liman. Conținutul acestui site este protejat de legile romane si internationale de copyright.

2. Politica de confidențialitate
Valea lui Liman își rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru îmbunătățirea serviciilor proprii și garantează utilizatorilor săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți. De asemenea, Valea lui Liman își rezervă dreptul de a face publice aceste date sub forma statistică, pentru a arăta profilul utilizatorilor săi. La cererea expresă a unor autorități ale Statului Român (instanțele judecătorești, Poliția, Procuratura sau alte autorități abilitate în acest sens ) sau în cazul suspiciunii de fraudă, Valea lui Liman își rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deține cu privire la un anumit utilizator.

3. Denunțarea garanțiilor
Valea lui Liman își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor siteului. De asemenea, Valea lui Liman nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor siteului sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința Valea lui Liman.

4. Condiții finale
Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. Valea lui Liman își rezervă dreptul de a modifica în orice moment “Termenii și condițiile” fără o notificare prealabilă. Valea lui Liman poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respectă una din condițiile de mai sus.