Evenimente

Oferta de Revelion

Evenimente festive

Momentele festive merită planificate din timp, până încel mai mic detaliu! Pentru cei care doresc să își organizeze nunta, cununia, botezul sau alt eveniment special într-un cadru de vis, Complexul Valea lui Liman pune la dispoziție sala de evenimente și meniuri special croite pentru fiecare eveniment. Mai mult, cei care aleg complexul nostru pentru a serba momente festive beneficiază în mod gratuit de: primirea invitaţilor de către personalul, amenajarea sălii (naproane la alegere, şervețele, fețe de masă din brocard ivy și funde pentru scaune maro sau bordo etc.) și fântână cu ciocolată Belgiana şi frigărui din fructe.

OFERTa de Paște

Teambuildinguri

Experiențele ne aduc mai aproape! Suntem deschiși companiilor care doresc să organizeze evenimente în incinta complexului, venind în întâmpinarea acestora cu oferte personalizate de cazare. Opțiunea de cazare este completată de propunerea unui meniu adaptat în funcție de nevoile participanților, oferind și posibilitatea de alegere a meniurilor vegetariene, precum și selectarea frecvenței meselor. În cazul evenimentelor de business, se poate accesasala de conferințe, iar ca activități de teambuilding se poate opta pentru organizarea ieșirilor în aer liber.

OFERTE Cazare 09.2023-03.2024Oferte Meniuri

Solicită o rezervare

Dacă te pregătești pentru un eveniment festiv sau de business, noi îți stăm la dispoziție cu oferte de nerefuzat și, desigur, cu un cadru de vis. Contacteză-ne și haide să povestim despre evenimentul pe care îl vom planifica împreună!

contact

Solicită o rezervare

Conectează-te la natură și bucură-te de confort, relaxare și bună dispoziție. Selectează o cameră și asigură-ți un sejur de vis la Valea lui Liman!

Contact
Rezervă