Rezervă

Experiențe

Relaxare în incinta complexului

Dealul Dragelor

Am readus la viață cabanele noastre printr-un concept nou. Te poți bucura alături de cei dragi de liniștea oferită de Dealul Dragelor, o experiență autentică de relaxare.

Grătar/Picnic

Îți punem la dispoziție zone special amenajate pentru picnicuri sau grătare, pentru ca tu să ai parte de momente unice alături de familie și prieteni! Vei beneficia de tot confortul, iar experiențele petrecute în aer liber, în inima naturii, vor deveni memorabile.

Lac

Complexul Valea lui Liman înseamnă relaxare, mâncăruri proaspete și apropiere de natură. În fiecare zi poți profita de plimbări scurte, pe malul lacului, într-un decor de basm! Mai mult, poți alege să îți faci cununia de neuitat pe pontonul lacului!

Piscină

După o drumeție lungă în natură, pe timpul verii, te poți răcori printr-o sesiune de înot sau relaxa pe șezlong. Persoanele cazate în cadrul completului Valea lui Liman au acces gratuit la piscină. Taxa zilnică de acces este de 50 lei/ adult și 30 lei/ copii (4-18 ani).

Saună, Jacuzzi și Fitness

Ne surprindem oaspeții cu invitația de a se bucura de un momente de relaxare la saună și jacuzzi, exterior cât și interior! Beneficiile saunei sunt de necontestat, mai ales în sezonul rece când după o lungă drumeție te poți destinde cu o baie de aburi calzi.

Activități copii

Cei mici au nevoie de activități interesante și creative, de aceea am creat zone special amenajate pentru aceștia. În funcție de sezon, copiii se pot bucura de piscină dedicată, tiroliană sau trambulină și căsuțe de joacă în aer liber. Mai mult, ne-am asigurat ca și restaurantul să includă o cameră de joacă!

Outdoor

Drumeții

Peșteri, avene, păduri însorite și versanți abrupți, toate minunile naturii așteaptă să fie descoperite! Lasă-te ademenit de frumusețea masivului Poiana Ruscă, de vastitatea rezervațiilor naturale, de Lasul fosilifer Rădmănești și Lacul cu Narcise, și conectează-te la natură. Ai o mulțime de posiblități de recreere, indiferent de modul în care alegi să te relaxezi: luând-o la pas sau practicând sporturi pe două sau patru roți.

Peștera Românești

Cunoscută pentru impresionanta colonie de lilieci pe care o găzduiește, Peștera Românești este un important reper al zonei. Cu o acustică impresionantă, peștera s-a transformat într-un spațiu inedit de concerte de muzică clasică, electronică, rock, jazz și blues. Anual, aceasta devine scenă pentru evenimente culturale aparte care, de-a lungul celor 25 de ani de existență, au adus artiști reputați din peste 35 de țări.

Transluncani

Transluncani, destinație adesea comparată cu Transfăgărășanul, este una dintre principalele atracții turistice din județul Timiș. Șoseaua de aproximativ 5 km este situată în vecinătatea localității Luncanii de Jos și străbate o zonă muntoasă excepțională ce oferă priveliști spectaculoase! Mare parte din șosea este săpată direct în stâncă, facilitând accesul la obiective turistice impresionante precum Mănăstirea de la Luncanii de Sus și Mănăstirea Izvorul lui Miron de la Românești.

Cascada Șopot

Iubitorii hiking-ului pot opta pentru un traseu relaxant, pe drum forestier, spre Cascada Șopot. Aflată în inima munților, cascada îți dezvăluie frumusețea într-un decor plin de verdeață dominat de un aer răcoritor. Drumul este ușor de parcurs, sunetul fermecător al cascadei ghidând turiștii prin pădurea vastă.

Mănăstirea Izvorul lui Miron de la Românești

Temelia bisericii a fost pusă în 1912, fiind construită pe locul numit „Balta Caldă”. Mănăstirea Izvorul Miron de la Românești este una dintre cele mai reprezentative așezăminte monahale ale Arhiepiscopiei Timișoarei, fiind adesa numită și „Voronețul Bănățean” datorită stilului architectural bizantin și a picturilor care împodobesc exteriorul mănăstirii.

Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Luncanii de Sus

Așezământul monahal a luat ființă în 2001, într-un loc de o frumusețe aparte ce amintește de văile Muntelui Athos. Mănăstirea este construită pe unul dintre versații muntelui, în vecinîtatea localităților Românești și Luncanii de Sus. Pelerinii care vizitează sunt întâmpinați de măicuțele care duc grija locului, resimțit o înălțare a spiritului pe măsură ce parcurg drumul sfințit spre așezământ.

Solicită o rezervare

Conectează-te la natură și bucură-te de confort, relaxare și bună dispoziție. Selectează o cameră și asigură-ți un sejur de vis la Valea lui Liman!

Rezervă

Solicită o rezervare

Conectează-te la natură și bucură-te de confort, relaxare și bună dispoziție. Selectează o cameră și asigură-ți un sejur de vis la Valea lui Liman!

Rezervă