Rezervă

Experiențe

Relaxare în incinta complexului

Dealul Dragelor

Am readus la viață cabanele noastre printr-un concept nou. Te poți bucura alături de cei dragi de liniștea oferită de Dealul Dragelor, o experiență autentică de relaxare.

Grătar/Picnic

Îți punem la dispoziție zone special amenajate pentru picnicuri sau grătare, pentru ca tu să ai parte de momente unice alături de familie și prieteni! Vei beneficia de tot confortul, iar experiențele petrecute în aer liber, în inima naturii, vor deveni memorabile.

Lac

Complexul Valea lui Liman înseamnă relaxare, mâncăruri proaspete și apropiere de natură. În fiecare zi poți profita de plimbări scurte, pe malul lacului, într-un decor de basm! Mai mult, poți alege să îți faci cununia de neuitat pe pontonul lacului!

Piscină

După o drumeție lungă în natură, pe timpul verii, te poți răcori printr-o sesiune de înot sau relaxa pe șezlong. Persoanele cazate în cadrul completului Valea lui Liman au acces gratuit la piscină. Taxa zilnică de acces este de 50 lei/ adult și 30 lei/ copii (4-18 ani).

Outdoor

Drumeții

Peșteri, avene, păduri însorite și versanți abrupți, toate minunile naturii așteaptă să fie descoperite! Lasă-te ademenit de frumusețea masivului Poiana Ruscă, de vastitatea rezervațiilor naturale, de Lasul fosilifer Rădmănești și Lacul cu Narcise, și conectează-te la natură. Ai o mulțime de posiblități de recreere, indiferent de modul în care alegi să te relaxezi: luând-o la pas sau practicând sporturi pe două sau patru roți.

Peștera Românești

Cunoscută pentru impresionanta colonie de lilieci pe care o găzduiește, Peștera Românești este un important reper al zonei. Cu o acustică impresionantă, peștera s-a transformat într-un spațiu inedit de concerte de muzică clasică, electronică, rock, jazz și blues. Anual, aceasta devine scenă pentru evenimente culturale aparte care, de-a lungul celor 25 de ani de existență, au adus artiști reputați din peste 35 de țări.

Transluncani

Transluncani, este în sine o destinație de vacanță datorită frumuseții sale! Comparată adesea cu Transfăgărășanul, este o șosea de 4 km aflată lângă Luncanii de Jos pe care poți întâlni priveliști de neuitat.

Solicită o rezervare

Conectează-te la natură și bucură-te de confort, relaxare și bună dispoziție. Selectează o cameră și asigură-ți un sejur de vis la Valea lui Liman!

Rezervă

Solicită o rezervare

Conectează-te la natură și bucură-te de confort, relaxare și bună dispoziție. Selectează o cameră și asigură-ți un sejur de vis la Valea lui Liman!

Rezervă